Zeci de percheziții în Gorj

autor: tv sud // 28 03 2016 // Vizualizari

Acțiune de amploare desfășurată de poliţiştii gojeni în această dimineaţă. Oamenii legii au efectuat 44 de percheziţii la persoane bănuite de fapte de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. 24 dintre suspecți au fost duși la audieri la sediul IPJ Gorj. Valoarea prejudiciului se ridică la 250 de mii de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj au efectuat, astăzi, zeci de percheziții la persoane bănuite de activități infracționale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, suspecții ar fi participat la acte de braconaj pe raza fondurilor cinegetice din zona comunelor Mătăsari, Dragoteşti, Rovinari, Negomir şi Bâlteni.

În urma percheziților, polițiștii au ridicat zeci de trofee, 25 de arme de vânătoare, 1500 de cartușe, peste cinci mii de metri liniari de plasă de pescuit și 200 de kg de carne de vânat și pește. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.