Despre noi

Tv Sud este o televiziune regională cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, Județul Gorj si se adresează locuitorilor regiunii de Sud din România, îndeosebi celor din Oltenia (Gorj, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman si Vâlcea) unde ne recepționăm pe toate rețelele de cablu. Modul de recepție al programelor Tv Sud este posibil prin intermediul societăților de distribuție prin rețele de telecomunicații terestre de cablu (Rcs&Rds, Vodafone, Orange etc.)  cât si prin intermediul INTERNETULUI prin streamingului de LIVE de la adresa www.tvsud.ro/tv-sud-live (link for mobile & desktop).

 

Tv Sud si-a început activitatea în anul 2011 si are o vastă experiență jurnalistică, echipa redacțională având corespondenți în toate județele regiunii de Sud din României, iar ca prim obiectiv de dezvoltare si-a propus inființarea de noi studiouri locale în Craiova si Constanța. Televiziunea dispune si de un Fly TV pentru transmisiuni în direct, echipa tehnica fiind alcatuită din cei mai buni oameni ai momentului din media audiovizuală locală.

Echipa de jurnalisiti este formată din oameni cu experiență în domeniu, drept pentru care am ales reprezentativ sloganul televiziunii : Oamenii fac diferenta! . Publicul-țintă  îl constituie telespectatorii cu educație superioară, persoane active, cu vârste de peste 18  ani, cărora le oferim sansa de a fi informați obiectiv.

 

Politica editorială a postului, discutată şi agreată de patronat, constă în evocarea cât mai multor opinii pe criteriul echidistanţei, astfel încât postul să nu fie perceput ca fiind partizan.

 

Grila de programe este un format generalist de televiziune, care isi propune poziționarea pe primul loc în audiențele televiziunilor locale. Televiziunea dispune de parteneriate cu diverse televiziuni nationale în vederea difuzării unor producții audiovizuale de interes regional cât si national.

 

Cu cea mai bună echipa de jurnalisti , Tv Sud domină PRIME TIME- ul local cu Jurnalele de STIRI de la orele 18:00, 20:00  si 22:00, actualitatea locală fiindu-vă prezentată prin materiale exclusive, transmisiuni în direct, anchete si investigații.