Despre noi


Tv Sud este o televiziune regională ce se adresează locuitorilor regiunii Olteniei, indeosebi celor din județul Gorj cât si județelor învecinate – Mehedinți,Dolj si Vâlcea. Modul de recepție al programelor Tv Sud este posibil prin intermediul societăților de distribuție prin rețele de telecomunicații terestre de cablu din Oltenia (RCS&RDS – jud. Gorj; DCS – AKTA – Jud. Gorj, Jud. Mehedinti, Jud Dolj, Jud. Vâlcea; NEXT GEN – Jud Gorj; UPC Romania – Jud Gorj; MEDIASAT-Teleorman; ROVSERVNET- Jud Gorjcât si prin intermediul INTERNETULUI prin streamingul de LIVE (for desktop & mobile) de la adresa www.tvsud.ro/tv-sud-live.

Tv Sud a început emisia din anul 2011 si are studioul TV in Mun Targu Jiu Judetul Gorj, echipa redacțională având corespondenți in toate județele regiunii Olteniei, iar ca prim obiectiv de dezvoltare si-a propus inființarea in acest an a unui nou studio local si în Mun. Craiova Televiziunea dispune si de un Fly TV pentru transmisiuni in direct, echipa tehnica fiind alcatuită din cei mai buni oameni ai momentului din media audio vizuală locală.

Echipa de jurnalisiti este formata din oameni cu o vasta experiență in domeniu, drept pentru care am ales reprezentativ sloganul televiziunii : “Oamenii fac diferenta! “. Publicul-tinta  îl constituie telespectatorii cu educatie superioara, persoane active, cu vârste de peste 18  ani, cărora le oferim sansa de a fi informati obiectiv.

Politica editorială a postului, discutată şi agreată de patronat, constă în evocarea cât mai multor opinii pe criteriul echidistanţei, astfel încât postul să nu fie perceput ca fiind partizan.

Grila de programe este un format Generalist de televiziune, care isi propune pozitionarea pe primul loc in audientele televiziunilor locale. Televiziunea dispune de parteneriate cu diverse companii media nationale în vederea difuzării unor producții audiovizuale de interes regional cât si national.

Cu cea mai buna echipa de jurnalisti , Tv Sud domina PRIME TIME- ul local cu  Jurnalele de STIRI de la orele 18:00, 20:00  si 22:00 actualitatea locala fiindu-va prezentata prin materiale exclusive, transmisiuni in direct, anchete si investigatii