(VIDEO) INCREDIBIL: Înmormântare în PANDEMIE cu lăutari și dedicații în cimitir! Zeci de persoane au condus la groapă un mort de COVID-19!

autor: Iulia Blondea // 04 03 2021 // 455 Vizualizari

Inmormântare cu zeci de persoane, cu lăutari și cu dedicații în cimitir. S-a întâmplat, astăzi, la Târgu Jiu, unde rata de infectare a crescut alarmant în ultimele zile, iar municipiul a intrat în scenariul roșu. Rudele unui tânăr de 35 de ani, mort din cauza noului coronavirus, s-au adunat în număr mare pentru a-l conduce pe tânăr pe ultimul drum și au ignorat complet restricțiile impuse în pandemie și în starea de alertă în care se află România. Au adus inclusiv boxe și lăutari care au cântat în cimitir și au dat dedicații. Pe imagini se vede cum sicriul este scos de bărbați îmbărcați în costume de protecție, însă rudele și prietenii ignoră complet orice pericol.

Angajații cimitirului nu au mai putut să țină în frâu puhoiul de oameni care au venit cu autoturismele și au împânzit rapid cimitirul. Zilele trecute, când tânărul a decedat la spital, a fost nevoie de intervenția mascaților și a polițiștilor pentru a ține sub control rudele nervoase.

Mai multe echipaje de la IPJ Gorj au fost prezente în zonă, însă, susțin reprezentanții IPJ Gorj că nu s-au luat măsuri pentru că s-au respectat măsurile în vigoare și că este permisă înmormântarea cu participarea unui număr de maximum 100 de persoane, chiar dacă pe imagini se vede că numărul participanților este mult mai mare.