Vandalizare într-un parc din Târgu Jiu

autor: Marinel // 10 06 2021 // 71 Vizualizari

Continuă actele de teribilism pe raza municipiului Târgu Jiu! Noaptea trecută, mai mulți tineri au pus la pământ un stâlp de iluminat din Parcul Tudor Vladimirescu. Imediat după ce au comis actul de valdalism, tinerii au fugit din parc. Ei au fost însă surprinși de un locatar din blocul din apropiere, iar poliția a deschis un dosar penal și încearcă acum să îi identifice pe autorii distrugerilor.
Totul s-a întâmplat noaptea trecută în Parcul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Momentul în care stâlpul este distrus a fost surprins de un locatar dintr-un bloc învecinat. Imediat cum au pus la pământ sâlpul, tinerii au luat-o la fugă. Poliția s-a autosesizat în acest caz și face cercetări pentru depistarea tinerilor.
În ultima perioadă, astfel de evenimente s-au înmulțit, iar Primăria Municipiului Târgu Jiu trebuie să repare distrugerile provocate de cetățeni. Costurile nu sunt unele mici, iar municipalitatea vrea să monteze camere de supraveghere pe raza orașului pentru a preveni astfel de evenimente și să identifice autorii pentru a putea fi trași la răspundere.