Valentine’s Day, sărbătorit într-un colegiu din Târgu Jiu. Idee inedită a elevilor CNET

- Advertisement -

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților a devenit o sărbătoare foarte populară la nivel modial. Această zi reprezintă un prilej de a petrece timp alături de persoana iubită și de a-i oferi cadouri în semn de prețuire. Pentru a-și arăta dragostea și aprecierea față de persoanele speciale, elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu au pregătit o activitate inedită.

 

Organizatorii au amplasat la parterul unității de învățământ o urnă dedicată scrisorilor de dragoste. Fiecare tânăr își poate exprima sentimentele față de persoana ce îi este dragă, prin introducerea unei scrisori sau a unui simplu bilet în urna respectivă. Mesajele încărcate de iubire vor ajunge la destinatari pe data de 14 februarie, odată cu sărbătoarea Zilei Îndrăgostiților.

Miercuri, 14 februarie, devine un prilej pentru a vă exprima sentimentele. Totuşi, luni și marți, suntem aici pentru a vă oferi ocazia de a aduce zâmbete și bucurie. Am pregătit un spațiu dedicat celor ce vor să-și exprime sentimentele și aprecierea față de persoanele speciale din colegiu. Îl găsiți la parter, față în față cu sala 2, unde aveți la dispoziție foi tipizate şi pixuri. Scrisorile voastre pot fi plasate în urna specială furnizată de noi. Destinatarii vor primi aceste cuvinte pline de apreciere în ziua dedicată inimilor, Valentine’s Day. Fie că scrii un mesaj prietenos, un compliment sau doar un gând de apreciere, aceste scrisori vor crea amintiri speciale. Așteptăm cu entuziasm să vă ajutăm să creați momente memorabile și să împărțiți iubirea și prietenia în acest sezon!”, este mesajul transmis de organizatori.

Îndrăgostiții își arată afecțiunea în această zi prin cadouri, unele mai originale, altele clasice. În funcție de venitul fiecăruia, cadourile oferite în această zi pot fi extrem de variate. Totuși, rareori lipsesc florile, ciocolata în formă de inimioară sau ursuleții de pluș. Ideea cu care au venit tinerii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” este una cât se poate de interesantă și, cu siguranță, va stârni o adevărată bucurie în sufletele norocoșilor destinatari ai scrisorilor de dragoste.

VEZI GALERIA FOTO

Sursă imagini: Aida Crețan, Elevă CNET Târgu Jiu

Articole recente