UNPR fuzionează cu PP-DD

autor: tv sud // 30 06 2015 // 2.592 Vizualizari

Liderii social democrați din Gorj consideră că fuziunea dintre UNPR și PP DD va reprezenta o forță pe viitor. În acest fel, cele trei formațiuni vor deveni aliate atât la Guvernare, cât și la alegerile locale de anul viitor. Cât privește neînțelegerile care au existat între PP DD și PSD, președintele social demcoraților gorjeni, Florin Cârciumaru, susține că astfel de divergențe vor mai exista, pentru că sunt inevitabile într-o alianță.

După fuziunea dintre progresiști și reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu va începe mobilizarea pentru campaniile electorale care urmează. Social democrații consideră, că după nemulțumirile pe care deja cei de la PP DD și le-au exprimat, în cele din urmă ei se vor alătura PSD la alegerilor locale și parlamentare.

Președintele PP DD Gorj, Robert Filip susține că, în urma fuziunii, pe viitor, vor exista doi copreşedinti.

Întrebat de respectarea protocolului, președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, îi amintește lui Robert Filip că deține în continuare funcția de vicepreședinte al CJ Gorj stabilită în urma înțelegerii.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PP-DD, arătând că Uniunea este „un partid al uşilor deschise pentru toţi cei care vor să facă politică în interes naţional”.