Unde petrec politicienii gorjeni Revelionul

0
0

Nu prea departe de casă, alături de familie. Liderii politici și șefii de instituții vor fi aproape de cei dragi în noaptea dintre ani. Majoritatea vor petrece Revelionul la restaurante sau la petreceri private.

Vor fi împreună și în noaptea dintre ani. Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, va fi alături de Florin Cârciumaru în noaptea de Revelion. Cei doi vor petrece Revelionul la un restaurant din centrul orașului.

Șeful organizației municipale a Partidului Democrat Liberal, Eduard Berca, va petrece tot la un restaurant din municipiu, pentru că serviciul de la firma de asigurări nu îi permite să plece prea departe.

Tot alături de familie va petrece și șeful liberalilor gorjeni, Dian Popescu. Acesta a organizat o petrecere privată chiar la el acasă.

În ceea ce o privește pe Mădălină Ciolocoi, șefa liberalelor de la Gorj va ciocni o cupă de șampanie la Runcu, acolo unde a fost invitată de primarul Adi Câmpeanu, la miezul nopții, să asiste la focul de artificii. După aceea va petrece alături de familie la un restaurant. Pentru 2014 își dorește să se bucure de un an cel puțin la el de bun ca acesta, dar să obțină și rezultate politice bune în cele două încercări electorale: alegerile europarlamentare și cele prezidențiale.

Aproape toate restaurantele din Târgu Jiu organizează petreceri în noaptea de Revelion.