Un nou protest la groapa de gunoi

0
0

Disperare în rândul târgujienilor! Zeci de cetățeni din cartierul Slobozia și Bârsești s-au revoltat din nou și au ieșit să protesteze din cauza gropii de gunoi a orașului. Oamenii au mers disperați la poarta societății care are în administrare groapa de gunoi, nemulțumiți din cauza mirosului insuportabil. Târgujienii spun că nu își pot aerisi locuințele, ba mai mai mult decât atât, sunt nevoiți să își țină copiii în casă pentru că aerul este irespiranil. Comisarii Gărzii de Mediu au dat o nouă sancțiune societății, de 100.000 de lei, pentru noi nereguli.
Oamenii spun că au ajuns la limita răbdării din cauza gropii de gunoi a oraşului. Ceea ce a fost numit depozit ecologic a devenit un adevărat coşmar pentru locuitorii din cartierul Bârsești, iar mirosul este mai tot timpul insuportabil.
Neregulile constatate în urma ultimului control de către Garda de Mediu au dus la o amendă a operatorului de depozit, respectiv a firmei Polaris, cu o sancțiune de 100.000 de lei.
Nu este pentru prima dată când oamenii au protestat în stradă din cauza mirosului insuportabil. Societatea care are în administrare groapa de gunoi a municipiului are termen pentru a remedia problemele descoperite la ultimul control al Gărzii de Mediu, altfel, ar putea rămâne fără autorizație de funcționare.