Un caz ca-n filme: Ce a făcut un tânăr după tâlhărie

0
0

Tâlhărie urmată de furt după tentativă de omor! Un tânăr de 20 de ani, din Târgu-Jiu, a reuşit să bată recordul la infracţiuni. După ce a înjunghiat un bărbat din Rovinari, acesta a intrat cu faţa acoperită într-o sală de jocuri şi a luat toţi banii obţinuţi din vânzări. Ieri, când poliţiştii îl căutau de zor prin tot oraşul, s-a mai gândit la ceva şi i-a luat telefonul unui minor. Noroc cu judecătorii, care l-au arestat preventiv timp de 30 de zile.

Aseară, târgujianul a fost audiat şi prezentat în faţa instanţei sub acuzaţia de tâlhărie. Astăzi însă a dat explicaţii la Parchetul Judeţean Gorj şi pentru infracţiunea de tentativă de omor, comisă în urmă cu două săptămâni, când l-a înjunghiat pe un bărbat din Rovinari.

Tâlhăria a fost comisă în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul de 20 de ani şi-a acoperit faţa şi a intrat într-un local din Târgu-Jiu, unde a amenintaţ-o pe barmaniţă cu bătaia, până când i-a dat toţi banii obţinuţi din vânzări. Şi nu s-ar fi descurcat singur, dacă nu i-ar fi sărit în ajutor alţi trei prieteni din Târgu-Jiu.

Furtul a fost comis ieri, când poliţiştii îl căutau pe tânărul de 20 de ani pentru fapta din bar, victima sa fiind de această dată un minor de 15 ani, care a rămas fără telefonul mobil, după ce a intrat în scara blocului în care locuia.