Tupeu maxim la băcănia lui Condescu

autor: tv sud // 31 10 2013 // 2.588 Vizualizari

Băcănia lui Condescu a funcţionat astăzi ilegal, chiar şi după ce a fost închisă de poliţiştii locali! Potrivit unor surse, Mădălina Berbecel a avut o reacţie nu tocmai ortodoxă în momentul controlului şi le-ar fi spus oamenilor legii că are autorizaţie, numai că a uitat să o pună la vedere, lucru care a fost infirmat ulterior. Astăzi, jurnaliştii TV Sud s-au dat drept cumpărători. Cum a reacţionat angajata de la băcănie aflaţi din materialul următor.

Prăvălia a fost deschisă astăzi după programul normal, deşi nici măcar nu au fost depuse la primărie documentele necesare pentru autorizaţia de funcţionare.

Partenera de afaceri a preşedintelui clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care şi aceea de spălare de bani, nu se grăbeşte să intre în legalitate şi să depună documentele pentru a obţine autorizaţia de funcţionare la băcănia pe care o administrează.

Astăzi, angajata de la băcănie a continuat să vândă brânza făcută la fermele pe care le deţine la Borăscu, şi nu numai. Jurnaliştii TV SUD s-au dat drept cumpărători. Deşi sunt expuse câteva produse, clienţii sunt informaţi din start că pot comanda oricâte doresc.

Băcănia lui Marin Condescu şi a partenerei sale, Mădălina Berbecel, a fost închisă ieri de oamenii legii, tocmai pentru că funcţiona ilegal.

Nu ar fi de mirare ca, după ce au sfidat legea, reprezentanţii băcăniei „La boieru’” să conteste în termen de 15 zile măsura dispusă de poliţiştii locali.