Transalpina, închisă până la 1 iulie? Pănescu: Cineva trebuie să își dea demisia

- Advertisement -

Amânarea deschiderii Transalpinei îi afectează enorm pe investitorii din zona respectivă. Cabanierul Constantin Pănescu consideră că lucrurile sunt ținute pe loc în mod voit și este de părere că ar fi cazul ca cineva să își dea demisia, având în vedere această situație care a stârnit numeroase controverse.  

 

Constantin Pănescu, un cunoscut cabanier din Rânca și, în același timp, candidat la funcția de peședinte al Consiliului Județean Gorj din partea Alianței Național Creștine, susține că cei ce au de suferit de pe urma amânării deschiderii Transalpinei sunt sutele de investitori din zonă.

De asemenea, Pănescu acuză drumarii responsabili de deszăpezirea Transalpinei că amână lucrările de la o zi la alta pentru a încasa mai mulți bani.

Șeful cabanierilor a vorbit și despre un nou termen de deschidere, termen care ține Transalpina închisă cel puțin încă o lună de zile, respectiv până pe data de 30 iunie.

În tot acest context, Pănescu vede un sabotaj voit și crede că ar fi necesar ca cineva să își dea demisia.

În această dimineață, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri au anunțat că în zonă a nins, noaptea trecută și au postat imagini cu stratul de omăt, așezat peste zona montană, avertizând că accesul mașinilor este periculos.

Articole recente