Tragedie pe centură

autor: tv sud // 02 12 2015 // 1.045 Vizualizari

Grav accident de circulație pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin! Doi bărbați au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un microbuz plin cu pasageri bulgari. În urma impactului, alte șapte persoane au fost grav rănite. Polițiștii au stabilit că vinovat a fost șoferul autoturismului care a ieșit de pe un drum lateral, fără să acorde prioritate. Manevra l-a costat viața.

Tragicul eveniment a avut loc azi-noapte pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin. O mașină a intrat în coliziune cu un microbuz, în urma impactului, două persoane au murit, iar alți șapte pasageri au fost răniți.

Primele verificări arată că șoferul unui autoturism Opel în care se aflau patru persoane a ieşit de pe un drum lateral, fără să acorde prioritate. În acel moment, autoturismul a fost lovit de un microbuz plin cu pasageri bulgari, care circula regulamentar. Şoferul vinovat şi pasagerul de pe scaunul din spatele lui au murit pe loc.

Mașina a fost aruncată la o distanță de 15 metri. Printre răniți se află şi un copil de nouă ani. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.