Tineri reținuți pentru furt

0
0

”Doi tineri au fost reținuți de polițiști, ieri, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost identificați de polițiști, după ce, în urmă cu câteva zile, ar fi sustras un laptop și 25 de telefoane dintr-un atelier de reparații, din Târgu Jiu.
La data de 30 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 21 respectiv 30 ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Aceștia, în noaptea de 20/21 ianuarie a.c., ar fi pătruns într-un spațiu, de pe strada Siretului, din localitate, aparținând unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Scoarța, deun de ar fi sustras un laptop, 25 telefoane mobile de diverse mărci și piese componente ale acestora.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi și pentru recuperarea prejudiciului”. a transmis IPJ Gorj.