Tigari de contrabanda, vandute in piata

0
0

Țigări de contrabandă, vândute cu nonșalanță, chiar într-o piață din Craiova. Vânzăoarea, o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Craiova, este acum cercetată penal, după ce a fost prinsă de către jandarmi, cu trei plase în care avea țigările de contrabandă.

Când a văzut jandarmii, femeia a abandonat cele trei plase și a schimbat direcția de mers încercând să părăsească zona unde se afla. Oamenii legii au oprit-o și i-au cerut date privind identitatea.

„Fiind întrebată cu privire la pachetele de ţigări deţinute, fără marcaj fiscal legal, numita I.V, în vârstă de 51 de ani, din Craiova, nu a putut să justifice provenienţa acestora şi a recunoscut că nu posedă astfel de documente”, au transmis reprezentanții IJJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Femeii i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă. Întreaga cantitate de 7.400 ţigarete va fi predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.