Terorizate de soții violenți. Poliția, chemată de copiii speriați

0
0

În noaptea de 29/30 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără, de 29 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce se aflau la domicliul comun, pe fondul consumului de alcool, soțul reclamantei, în vârstă de 32 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.
Tânăra nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară transportarea la  spital.
Poliţiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prevederile acestuia fiindu-i aduse la cunoștință atât tinerei, cât și soțului agresiv.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică.

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Orașului Bumbești Jiu a fost sesizați prin apelul 112 de o tânără, de 21 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că mama sa, de 39 de ani, ar avea un conflict cu tatăl său, în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Turcinești. 

Polițiștii prezenți la fața locului au stabilit că, în timp ce se afla la domiciliul comun împreună cu soția sa, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra femeii și ar fi amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere. 

Victima nu a dorit sa fie transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică și amenințare.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de persoana vătămată, respectiv de reședința unde locuiește aceasta, situată în comuna Turcinești.