Tentativă de sinucidere, în direct pe Facebook

0
0

Un tânăr de 18 ani, din Satu Mare, și-a tăiat venele, live pe Facebook. Tânărul de doar 18 ani, elev la un liceu din municipiul Satu Mare, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înţeles. Acesta suferea din dragoste, fiind îndrăgostit de o fată de 12 ani.

Tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se aproape o oră în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său. Băiatul are părinţii despărțiți şi locuieşte cu tatăl şi bunica lui.

Aceasta a fost persoana de legătură cu care prietenii lui Tomi au putut să ia legătura pentru a anunţa despre gestul său de cruzime, pentru a fi oprit. Aşa a aflat tatăl băiatului despre ce face fiul său în cameră şi a intrat peste el pentru a-l opri şi pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că acesta se simte mai bine, dar va rămâne cu cicatrici toată viaţa. Filmarea cu el în timp ce îşi taie venele este încă în mediul online, acolo putându-se observa că prietenii său de pe Facebook s-au alarmat când l-au văzut ce face şi au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui, informează România TV.