Țeapă la casele de amanet

0
0

Păcăleală la mai multe case de amanet din Târgu-Jiu și Rovinari! Doi tineri au ajuns aseară în arest, sub acuzația de înșelăciune, după ce ar fi obținut mii de euro cu un metal pe care îl prezentau ca fiind din aur. Ulterior, reprezentanții firmelor țepuite au aflat că au plătit sume impresionante pe tinichele. Aceștia au alertat imediat Poliția. Anchetatorii au pornit pe urmele infractorilor, cu ajutorul actelor de identitate prezentate la ghișeu.

Cei doi tineri în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, din Târgu-Jiu, au fost reținuți aseară pentru înșelăciune. Aceștia sunt acuzați că s-au dus la mai multe case de amanet din Târgu-Jiu și Rovinari, reușind să vândă peste 700 de grame de metal, pe care l-au prezentat ca fiind din aur.

În urma verificărilor s-a stabilit că metalul care imita aurul era amanetat de mai multe persoane, trimise la ghișee de cei doi suspecți.

În urma audierilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu vor stabili, în această seară, dacă se impune prezentarea celor doi suspecți în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.