Târgu Jiu: Șantajată cu poze indecente. A trimis bani pentru ca imaginile să nu ajungă publice

- Advertisement -

O femeie, de 46 de ani, din Târgu Jiu, a alertat poliția cu privire la faptul că a fost șantajată, de către doi indivizi necunoscuți, cărora le-a trimis o anumită sumă de bani, pentru a nu face publice imagini indecente cu aceasta. Făptașii, un bărbat de 38 de ani, din Mătăsari, și o femeie de 34 de ani, din Craiova, au fost identificați de polițiști, și reținuți pentru 24 de ore.

 

„La data de 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o localnică de 46 de ani, despre faptul că în zilele de 8 și 11 aprilie a.c., a fost contactată, prin intermediul unei aplicații de mesagerie, de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat faptul că deține poze în ipostaze indecente cu ea, pe care le va distribui sub formă de pliante, solicitându-i acesteia, foloase material, pentru a nu duce la îndeplinire faptele. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost prinși în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari și o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie a.c., au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi, în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente.

Suma de bani și telefoanele folosite la săvârșirea faptei au fost ridicate, de polițiști, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor și luării măsurilor legale. Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind bănuiți de savârsirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.”, informează IPJ Gorj.

 

Articole recente