Tandemul Cârciumaru Condescu, condamnat de PSD-isti

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.174 Vizualizari

Declarații surprinzătoare ale liderilor PSD de la Gorj, cu privire la tandeul Cârciumaru Condescu. Gigi Pecingină a declarat că dacă va afla că Florin Cârciumaru l-a susținut pe Marin Condescu petru a-l aduce pe Liviu Andrei la Pandurii va demisiona din PSD. Jurnalistul Cosmin Pigui îi dă o veste proastă: cu procent maxim Cârciumaru l-a sprijinit pe Condescu.

Implicarea lui Cârciumaru în aducerea lui Liviu Andrei la Pandurii încinge spiritele în PSD. Invitat în cadrul ediției speciale a emisiunii Ora Adevărului, Gigi Pecingină a declarat că va pleca din PSD dacă va afla că Florin Cârciumaru a făcut echipă cu Condescu pentru aest demers.

La fel de vehement a fost și vicepreședinteleformiunii, Mihai Prunariu, care îl condamnă pe alesul târgujienilor dacă a avut vreo implicație în șmecheriile lui Marin Condescu.

Veste dezamăgitoare pentru cei doi: Cârciumaru și-a dat girul și sprijinul petru a-l aduce pe Liviu Andre în mijlocul lor susține jurnalistul Cosmin Pigui.

Mai mult decât atât, acesta susine că Marin Condescu nu ar putea să mai stea mult în libertate la cât de multe dosare are, astfel că nu înțelege de ce Andrei a ales să îi fie alături sindicalistului.

Liviu Andrei a fost sustinut de PDL pentru a ocupa functia de prefect al judetului, insă acesta nu și-a pierdut scaunul nici după venirea USL la guvernare. Așa se face că în acest moment nici măcar Andrei nu mai știe în ce partid este.