Tanar prins cu droguri

autor: Emanuel Cozmulescu // 31 08 2020 // 357 Vizualizari

Tânăr din Craiova, prins cu droguri de jandarmi! Doljeanul de 19 ani a devenit agitat în momentul în care s-a întâlnit pe stradă cu forțele de ordine și a încercat să îi evite pe aceștia. Jandarmii l-au prins însă și au descoperit asupra lui nu mai puțin de 26 de pliculețe care conțineau fragmente vegetale uscate.

Potrivit unui comunicat de presă emis de IJJ Dolj, sâmbătă în jurul orei 19.00, în timp ce patrulau pe strada Siretului din Craiova, jandarmii au observat un tânăr care când i-a văzut a devenit agitat, schimbându-şi brusc direcţia de deplasare.
„Jandarmii au procedat la interceptarea şi identificarea persoanei respective, iar la solicitarea forţelor de ordine numitul F.A. a recunoscut că deţine asupra sa şi a scos dintr-un buzunar 26 de plicuri de dimensiuni reduse ce conţineau fragmente vegetale uscate de culoare galben-verzui”, se arată în comunicatul de presă.
Pliculețe cu substața respectivă au fost ridicate şi împreună cu actele de sesizare întocmite de jandarmi au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.