Tânăr de 34 de ani, prins de polițiști după ce a furat un telefon

autor: Emanuel Cozmulescu // 30 04 2020 // Vizualizari

”La data de 29 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că, autori necunoscuți i-au sustras telefonul mobil.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce bărbatul se afla într-o magazie, din orașul Târgu Cărbunești, un bărbat necunoscut i-ar fi sustras telefonul mobil, din haina pe care o lăsase nesupravegheată.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, ca fiind bănuit de furt. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Telefonul mobil a fost recuperat, de către polițiști și predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

De asemenea, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului, din comuna Baia de Fier, conform art. 28, coroborat cu art.  9, alin. 1, din OUG.1/1999, rap. la art. 1 din OM 3/ 2020, întrucât nu respectase restricțiile prevăzute de ordonanțele militare”, a transmis IPJ Gorj.