Tânăr de 18 ani arestat pentru fugă de la locul accidentului

autor: Costin Soare // 23 07 2021 // 82 Vizualizari

Politia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe Calea Timișoarei s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care, în urma cercetărilor efectuate, a constatat că în data de 21.07.2021 ora 21:50, o persoană necunoscută, în timp ce se deplasa pe Calea Timișoarei, din direcția bulevardul Tudor Vladimirescu către Orșova, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 68 ani din Drobeta Turnu Severin.

În urma impactului autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un autoturism ce se afla staționat pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers către Drbeta Turnu Severin. Din accident a rezultat rănirea ușoară bărbatului de 68 ani și a soţiei acestuia, pasager în autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a părăsit locul faptei.

 

Desfăşurând activităţi specifice, acesta a fost identificat de către poliţişti în persoana unui tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Malovăţ, județul Mehedinţi.

 

Faţă de acesta s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Tr. Severin cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată admiţând propunerea şi dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul Penal și părăsirea locului accidentului, faptă prevăzută și pedepsită de art.338, Cod Penal.