Tâlhărie în stil mafiot

autor: tv sud // 31 03 2014 // 2.959 Vizualizari

Tâlhărie în stil mafiot la Hidroconstrucţia! Un agent de pază de la punctul de lucru Valea Rea, din Bumbeşti-Jiu, a văzut moartea cu ochii, chiar în timp ce se afla la serviciu. Cinci persoane cu faţa acoperită l-au agresat, după care l-au legat la mâini şi la picioare. Totul pentru a pune mâna pe un calculator şi pecâteva sute de kilograme de cupru. Poliţiştii de la Gorj au reuşit să-i prindă azi-dimineaţă pe suspecţi la Hunedoara.

Cei cei suspecţi cu vârste cuprinse între 25 şi 44 de ani, din Vulcan şi Petroşani, au fost aduşi astăzi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru audieri.

Unul singur a vrut să vorbească, însă nu mult.

Agentul care asigura paza la obiectivul HIDROCONSTRUCŢIA, la punctul de lucru Valea Rea, din Bumbeşti-Jiu, susţine că a trecut prin clipe de coşmar pe 21 martie, la ora 23.00. Oamenii legii spun că  la 112 a sunat un impiegat de mişcare în staţia CFR-Meri, care a anunţat că agentul de pază, în vârstă de 54 de ani, a fost agresat. Victima nu a mai avut cum să anunţe Poliţia, pentru că i-au luat şi bateria din telefon. Potrivit unor surse, acesta a fost legat la mâini şi la picioare după ce a primit o bătaie zdravănă, iar tâlharii care au vrut să nu fie deranjaţi de nimeni au furat o unitate de calculator şi peste 100 de metri de cablu, care conţinea peste 700 de kilograme de cupru. Pentru prinderea suspecţilor, oamenii legii de la Gorj au făcut şi percheziţii în această dimineaţă, la Vulcan şi Petroşani.

Procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, va decide dacă cei cinci suspecţi vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tâlhărie şi furt calificat.