Talhar prins de politisti

autor: tv sud // 29 11 2019 // Vizualizari

Tâlharul care a a fugit din biroul secției de poliție Caracal în care era audiat a fost capturat de polițiști! Tânărul care a jefuit o sală de jocuri, a atacat-o pe angajată și a fugit cu 9.000 de lei, a mers în biroul avocatului său și a anunțat poliția că vrea să se predea. El a fost reținut, iar anchetatorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.

Ionuț Voinea a fost prins duminică, 24 noiembrie 2019, de agenții unei firme de pază şi predat poliţiştilor din Caracal, după ce acesta tocmai jefuise o sală de jocuri, de unde sub ameninţarea violenţei a plecat cu 9.000 lei. Poliţiştii l-au dus la Poliţia Caracal pentru audieri, însă tânărul a sărit de la etajul 1, pe fereastra biroului în care era interogat, făcându-se nevăzut. A fost căutat timp de cinci zile, iar acum s-a predat poliției.

„Bărbatul, de 22 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat pe raza municipiului Caracal şi în prezent se află în custodia poliţiei, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, pentru continuarea cercetărilor, cu acesta în stare de arest„, a anunţat IPJ Olt.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare în noaptea imediat următoarea fugii sale de sub escorta poliţiştilor, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Deşi s-au organizat echipe mixte de căutare, tânărul a reuşit să se ascundă până ieri, când a hotărât să-şi anunţe avocatul şi să se lase prins.