Tâlhar bătut şi păgubit de victimă

0
0

A vrut să facă rost de un telefon mai bun decât al lui şi a primit o bătaie zdravănă chiar de la victimă. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Târgu-Jiu, care a fost la un pas să ajungă la spital, după ce a comis tâlhăria. Acesta se află la prima abatere şi cel mai mult are de suferit bunica lui, de care avea grijă, întrucât este imobilizată la pat.

Fapta a fost comisă miercuri noaptea, în apropierea unui bloc de pe strada Griviţei, din Târgu-Jiu. Astăzi, când a fost adus la audieri, bărbatul nu a scos niciun cuvânt despre acuzaţiile care i se aduc.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut aseară pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tâlhărie.

Înainte să pună mâna pe telefonul victimei, evaluat la suma de 2.000 de lei, aceasta a reuşit să-i rupă lănţişorul de aur de la gât, care valorează mai mult decât celularul. Tânărul se angajase de două săptămâni ca manipulant şi avea grijă de bunica sa imobilizată la pat. Potrivit unor surse, părinţii săi sunt plecaţi la muncă peste hotare şi nu ducea lipsă de bani, catalogând fapta drept o „aroganţă”. Procurorii vor stabili astăzi dacă îl vor prezenta în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.