Suspans după scandal la Poliție

0
0

Zi decisivă pentru tânărul implicat în scandalul de la Poliția orașului Târgu-Cărbunești. Procurorii au cerut astăzi arestarea preventivă a suspectului în vârstă de 33 de ani, pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Instanța a rămas în pronunțare, în timp ce bărbatul care a ajuns cu capul bandajat la audieri a vorbit, pentru prima dată, despre incidentul din secție.

Tânărul implicat săptămâna trecută în scandalul de la Poliția orașului Târgu-Cărbunești s-a prezentat în această dimineață la Tribunalul Gorj. Instanța a analizat contestația procurorilor care au solicitat, din nou, arestarea preventivă a bărbatului de 33 de ani. Acesta a anunțat că va formula plângere împotriva polițiștului care l-a ridicat din bar, după ce a obținut certificat medico-legal, în care se precizează că a avut nevoie de opt zile de îngrijiri.

Bărbatul susține că a fost provocat să spargă geamul Poliției cu capul.

Acesta s-a prezentat la instanță și cu chitanța care confirmă că a înlocuit geamul Poliției, pe care l-a spart cu capul, în urmă cu săptămână. De cealaltă parte, reprezentanții IPJ Gorj au anunțat că nu se află la prima abatere, având un dosar penal întocmit pe 25 februarie, pentru aceleași fapte. Acuzația este că, în timp ce se afla într-un alt bar din oraș, ar fi amenințat un polițist cu acte de violență, după ce ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.