SURSE: Reținut 24 de ore pentru că a intrat beat cu mașina într-un magazin din Tg-Jiu

- Advertisement -

Update (22:30): Se confirmă reținerea bărbatului de 52 de ani care a făcut, azidimineață, accident fără victime, fiind băut. Măsura reținerii a fost dispusă după aproximativ 15 ore de la data faptei deși bărbatul și-a recunoscut și regretat fapta, nu s-a sustras recoltării de probe biologice și a plătit proprietarului daunele.

Știre inițială: L.I., bărbatul de 52 de ani, din Vrancea, care a intrat, azi-dimineață, cu Jeep-ul într-un magazin din centrul municipiului Tg-Jiu ar fi fost, în această seară, reținut pentru 24 de ore de poliția Tg-Jiu.

Deși s-a stabilit de la fața locului că bărbatul a făcut accident fiind băut și i s-au luat declarații la poliție și recoltat probe biologice de la primele ore ale dimineții, în seara aceasta, polițiștii ar fi hotărât să-l rețină pentru 24 de ore pe bărbat. Este extrem de ciudată măsura luată având în vedere faptul că bărbatul și-a recunoscut faptele de prima dată, nu s-a sustras cercetărilor și a plătit pe loc despăgubirile în valoare de 40.000 lei cerute de cel căruia i-a distrus vitrina magazinului.
Surse afirmă că datorită faptului că incidentul a fost cu “răsunet la București”, mai marii din conducerea poliției ar fi cerut “capete” subalternilor de la Gorj.

Rămâne de urmărit deznodământul situației și vom

În cursul zilei de azi, IPJ Gorj a comunicat că: “La data de 8 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Nistoreşti, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un perete al unui imobil.

Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.”

Articole recente