Supărați pe primarul din Bărbătești

0
0

Localnicii din Bărbătești aduc acuzații grave primarului Adrian Mangu. Oamenii spun că, în campania electorală, acesta a împărțit cadouri și bani pentru a câștiga alegerile, iar acum nu se mai interesează de problemele comunității. Cetăţenii îi reproşează lui Mangu şi că îşi petrece mult timp prin baruri. Reprezentantul autorității locale a negat însă acuzațiile contătenilor săi, oferind un punct de vedere de la uşa uneia dintre bodegile comunei.

Adrian Mangu se află la al doilea mandat în fruntea Primăriei Bărbăteşti, după ce a câștigat alegerile locale din această vară. La nici două luni de la alegerea sa, o parte dintre localnicii sunt nemulțumiți de activitatea sa și îi aduc acuzații grave.

Totodată, mai mulți cetăţeni spun că primarul își petrece mai mult timp prin barurile din comună, în loc să se intereseze de problemele lor.

Pentru a comenta acuzaţiile făcute de consătenii săi, Adrian Magu a fost căutat de echipa TV Sud, fiind găsit într-un bar, cu o bere în faţă, alături de alţi meseni care au protestat că acesta trebuie să se ridice pentru a vorbi cu ziariştii.

Chiar dacă programul la primăriei se terminase, în faţa barului era parcată maşina instituţiei, aşteptându-l pe Adrian Mangu.