Succes nu are ,,Pandurii“

0
0

Succes nu a obținut încă marca Pandurii! Potrivit președintelui clubului de fotbal Pandurii, Mihai Prunariu, înțelegerea cu Nicolae Sarcină prevede ca marca să fie donată echipei cu titlu gratuit și fără alte obligații, în caz contrar omul de afaceri fiind nevoit să plătească despăgubiri foarte mari clubului.

Mihai Prunariu a explicat, în exclusivitate pentru TV Sud, situația privind marca Pandurii despre care s-au făcut foarte multe speculații.

În cazul în care Sarcină nu respectă înțelegerea notarială încheiată cu reprezentanții clubului, va plăti despăgubiri foarte mari la Pandurii.

Sarcină sponsorizează echipa cu 5 miliarde de lei vechi, anual.

Prunariu a mai declarat și că, dacă rezultatele pe care le va obține în sezonul următor nu se vor ridica la înălțimea așteptărilor, se va retrage de la conducerea clubului.

Situația de la Pandurii este una extrem de delicată mai ales că multe dintre măsurile luate în trecut de Marin Condescu afectează grav activitatea. Chiar în această perioadă mai multe instituții ale statului desfășoară în paralel controale cu privire la modul în care s-au cheltuit banii la echipă, multe dintre aspectele sesizate făcând obiectul unor dosare penale.