Strigat disperat dupa ajutor

0
0

Strigăt disperat după ajutor într-o familie din județul Gorj! Andrei are doar trei luni jumătate și are nevoie de ajutor pentru a supraviețui. Micuțul este internat la Spitalul Obregia din București, în Secția de Neurologie Pediatrică. Pentru o operație care îi poate salva viața, familia lui Andrei are nevoie de sprijin financiar.

Andrei s-a născut clinic sănătos, aparent însă, deoarece problemele neurologice au apărut în a doua zi de viață, bebelușul manifestând convulsii. A fost mutat din spitalul din Craiova, unde a fost adus pe lume, la un altul din București, acolo unde s-au agravat problemele. Acum, bebelușul se află la altă clinică, unde un reputat medic neurolog, va rămâne să pună un diagnostic final pentru bebeluș, familia fiind anunțată că micuțul va fi supus unei intervenții chirurgicale, care poate fi făcută, în funcție de gravitate, în țară ori în străinătate.

Pentru viitoarea operație, urgentă, familia Manasia necesită ajutor financiar. Cei care vor să-i dea o șansă la viață micuțului Andrei Manasia, ce va suporta o operație pe creier, în următoarele zile, sunt rugați să doneze în conturile afișate pe ecran, deschise pe numele tatălui copilului, Vasile Manasia.