Știința Peștișani, primul meci acasă

0
0

Primăria Peştişani a reînfiinţat echipa de fotbal a comunei, iar în acest weekend, Știința Peștișani a jucat al doilea meci din etapă, pe teren propriu. Reprezentanții Primăriei au declarat că au adus multe îmbunătățiri echipei aducând jucători noi. în plus, Ştiinţa are, de acum, un imn şi majorete.
beta

Echipa din liga a 5-a, Știința Peștișani, a jucat pe teren propriu un meci împotriva Foresta Văgiulești. Odată cu debutul unui nou campionat, autoritățile locale au adus și noutăți în ceea ce privește modernizarea echipei. După reînființarea echipei de fotbal, au adus jucători noi, o trupă de majorete și au lansat un imn oficial.

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, afirmă că va acorda mai multă atenție echipei de fotbal, venind astfel în sprijinul tinerilor, dar și pentru a le oferi activități diverse localnicilor.

Jucătorii echipei sunt mândri de realizările lor și vor să termine pe loc fruntaș în clasament, chiar să avanseze în ligă.

Un localnic din comună, pasionat de fortbal, va realiza o cronică a fiecărui meci jucat de Știința Peștișani, dar și o istorie a celor jucate din trecut și până în prezent.