Șoferi urmăriți în trafic

autor: Marinel // 16 10 2021 // Vizualizari

Urmărire în trafic, pe străzile din Dolj! Doi tineri, care nu au oprit la semnalele polițiștilor, au fost urmăriți zeci de km. Unul dintre șoferi a fost prins după ce a intrat cu mașina într-un copac. Șoferii fost prinși într-un final, iar polițiștii au descoperit că niciunul dintre șoferii fugari nu avea permis de conducere. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani și un minor de 17 ani. Ambii s-au ales cu dosar penal.
Potrivit IPJ Dolj, noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe strada Calea București, din Craiova, au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea echipajelor de poliţie a schimbat brusc direcţia de mers şi a mărit viteza de deplasare. Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii.
„Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune, care s-a finalizat după aproximativ 2 km, pe DJ 561 C, unde, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, intrând într-un copac aflat pe marginea părţii carosabile. Conducătorul auto a coborât din autoturism şi, pentru a-şi asigura scăparea, a părăsit în fugă locul accidentului. Poliţiştii au pornit în urmărirea pedestră a conducătorului auto, reuşind, după aproximativ 500 de metri, prinderea şi imobilizarea acestuia. Astfel, a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 17 ani, din satul Ocolna, comuna Amărăştii de Jos, care a declarat ca nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul îi aparţine.”, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.
Șoferii au fost încătușați și duși la audieri. Ambii s-au ales cu dosar penal.