Șoferi beți criță, prinși la volan pe străzile din Gorj. Alcoolemii record de până la 1,21 mg/l!

autor: Iulia Blondea // 31 08 2020 // 399 Vizualizari

”În acest weekend polițiștii rutieri au depistat mai mulți șoferi sub influența alcoolului, care conduceau autovehicule pe drumurile publice.

Un tânăr, de 30 de ani și un bărbat, de 70 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au fost depistați de polițiștii rutieri, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, având alcoolemii de 1,21 mg/l, respectiv 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au mai prins în flagrant delict alți opt conducători auto din municipiul Târgu Jiu,comuna Schela, Săulești, Stoina și Văgiuleşti, orașul Țicleni și comuna Bala, județul Mehedinți, având concentrații cuprinse între 0,41 mg/l și 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei zece șoferi au fost conduși la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.”, a transmis IPJ Gorj.