SMEO ar putea pleca din ”Univers”

autor: tv sud // 09 12 2014 // Vizualizari

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia ar putea părăsi Federația ”Univers”. Președintele executiv al SMEO, Ion Rușeț, nu neagă că acest lucru s-ar putea întâmpla, însă spune că este nevoie de o analiză serioasă înainte de o asemenea decizie. Liderul structurii sindicale, Gabriel Căldărușe, ocupă în prezent și funcția de vicepreședinte la nivel național al Federației ”Univers”.

Speculațiile apărute în ultima perioadă în mass-media despre o eventuală plecare a ”Sindicatului Mine Energie Oltenia” din Federația ”Univers”, au un sâmbure de adevăr. Președintele executiv al SMEO, Ion Rușeț, nu neagă această posibilitate.

Rușeț mai spune că decizia de dezafiliere de la Federația ”Univers” nu este una tocmai ușoară, pentru că liderul SMEO, Gabriel Căldărușe, este și vicepreședinte al structurii.

Pe surse a circulat informația că Sindicatul ”Mine Energie Oltenia” ar pleca din Federația ”Univers” și s-ar îndrepta către Federația ”Energetica”. Liderii SMEO spun că vor lua o decizie săptămâna aceasta.