Sindicalistul Peptan s-a întâlnit cu șeful Poliției Române

autor: tv sud // 31 07 2013 // Vizualizari

Liderul de sindicat din zona Rovinari, Gheorghe Peptan, s-a întâlnit, la începutul acestei săptămâni, cu șeful Poliției Române, chestorul Petre Tobă. O anchetă internă a fost declanșată după ce sindicalistul a declarat la emisiunea Întrebările Zilei că mai mulți polițiști au primit titluri de proprietate fictive și au beneficiat de despăgubiri uriașe. Acesta se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru un teren din comuna Câlnic, care a ajuns pe nedrept în posesia unor persoane sus-puse.

Acesta i-a prezentat șefului Poliției Române xerox-copii după 40 de titluri de proprietate, dintre care 25 susține că sunt falsificate, printr-o cărdășie dintre fosta conducere a Primăriei Câlnic și beneficiari, printre care se regăsesc și polițiști. Gheorghe Peptan a declarat, la emisiunea Întrebările Zilei, că o comisie de la București se va deplasa la Târgu Jiu pentru a efectua verificări cu privire la împroprietăririle și strămutările frauduloase.

Gheorghe Peptan susține că a descoperit că 17 ofițeri și subofițeri de poliție sunt implicați în împroprietăririle ilegale.

Gheorghe Peptan se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru un teren în suprafață de 14 hectare în comuna Câlnic, pentru care s-au acordat, pe nedrept, titluri de proprietate altor persoane. Deja, pentru tetrenul respectiv fosta SNLO a acordat despăgubiri chiar și de două ori pentru aceeași suprafață de teren.

Liderul de sindicat, Gheorghe Peptan, susține că și liderii de sindicat au beneficiat de strămutările frauduloase și cere ca toți cei care se află în conducerea organizațiilor sindicale să plece.