Sex pe bani la școala generală

0
0

Caz șocant în Hunedoara! Două eleve în vârstă de 13 și 17 ani, din Lupeni și Vulcan, au fost obligate de un coleg să întrețină relații sexuale contra cost cu mai mulți clienți. În cazul în care refuzau să se supună, acestea erau amenințate că vor fi pârâte la părinții ca nu merg la cursuri. În același dosar sunt implicați și doi bărbați de 60 și 61 de ani, suspectați că obligau fete de la școala generală să practice prostituţia, pe raza minicipiului Petroşani. Surpriza a venit la instanță.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Hunedoara au dispus reţinerea celor trei suspecți pentru 24 de ore. Printre ei se află și un elev de 17 ani, acuzat de trafic de minori. Ceilalți doi bărbați sunt cercetați pentru act sexual cu un minor şi proxenetism, în formă agravantă.

Ceilalți doi bărbați sunt suspectați că au determinat trei minore cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, să practice prostituţia, pe raza minicipiului Petroşani.

Magistrații de la Tribunalul Hunedoara au decis, aseară, arestarea acestora la domiciliu, spre nemulțumirea anchetatorilor care au contestat astăzi decizia.