Sentinţă amânată în dosarul furtului de muniţie

0
0

Emoţii prelungite pentru inculpaţii din dosarul furtului de muniţie de la Uzina Mecanică Sadu! Judecătorii de la Tribunalul Gorj au amânat aseară pronunţarea sentinţei pentru 13 martie. Bărbatul care a furat gloanţe cu plasa de la uzină speră să scape de puşcărie, mai ales că se află la prima faptă. Printre cei care aşteaptă verdictul se numără şi fostul director general, Nicolae Dijmărescu, dar şi preşedintele Partidului Conservator Gorj, Marius Borcan.

Procesul celor zece angajaţi de la Uzina Mecanică Sadu, trimişi în judecată după furtul de muniţie din luna martie a anului trecut, s-a încheiat. Prima instanţă a rămas ieri în pronunţare, fiind nevoie şi de o amânare.

Ion Bălţătoiu, fostul muncitor din cadrul secţiei „Capse”,  care se află primul de pe lista celor trimişi în judecată, pentru furt şi nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, speră să nu ajungă după gratii. Instanţa i-a respins ieri cererea prin care solicita să fie audiat investigatorul sub acoperire.

Acesta a petrecut peste 160 de zile în arest preventiv.

Printre cei care vor afla sentinţa pe 13 martie se numără şi fostul director al unităţii, Nicolae Dijmărescu, dar şi preşedintele Partidului Conservator Gorj, Marius Borcan, trimişi în judecată pentru neglijenţă în serviciu.