SENATORUL GREBLĂ ŞI COMANDANTUL NICOLESCU, implicaţi în dosarul lui Condescu

- Advertisement -

Dezvăluire incredibilă în referatul întocmit de procurorul care îl anchetează pe Marin Condescu! Emil Moţa consideră că se impune arestarea preventivă a preşedintelui Clubului Pandurii şi pentru că că Marin Condescu i-a contactat pe senatorul Toni Mihail Greblă şi pe inspectorul şef de la IPJ Dolj, Constantin Nicolescu, ca să influenţeze modul de soluţionare a cauzelor penale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Greblă recunoaşte apropierea de inculpatul Marin Condescu, dar neagă faptul că l-ar fi ajutat să-şi rezolve problemele penale.

Potrivit editorialistului Cosmin Pigui, de la Gorj Exclusiv, de mai bine de două luni, Condescu încearcă cu disperare, la toate nivelurile, să intervină și să stopeze acest dosar, să schimbe comandantul poliției Gorj, procurorul de caz, sau să ia dosarul de la Gorj spre o altă instanță. Referatul întocmit de procurorul Emil Moţa privind propunerea de arestare preventivă în cazul lui Condescu şi al lui Temelescu întăreşte aceste declaraţii şi scoate la iveală amănunte alarmante. Potrivit anchetatorilor, SENATORUL TONI MIHAIL GREBLĂ ŞI INSPECTORUL ŞEF ÎN CADRUL IPJ DOLJ, CONSTANTIN NICOLESCU sunt implicaţi în acest dosar.

În editorialul intitulat „Zornăie cătuşele”, jurnalistul Cosmin Pigui mai susţine că, „de altfel, Condescu, cu sprijinul lui Toni Greblă și, din păcate, al lui Constantin Nicolescu, au făcut diligențe pe la Craiova, spre a i se lua lui Moța dosarul, reușind chiar să facă acest lucru pentru un termen de 10 zile. Perioadă care poate fi luată ca un abuz al celor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova”.

Toni Mihail Greblă recunoaşte apropierea de Marin Condescu, însă neagă faptul că l-ar fi ajutat să-şi rezolve problemele penale.

Contactat telefonic, inspectorul şef al IPJ Dolj, Constantin Nicolescu, nu a fost găsit pentru a comenta această situaţie.

Articole recente