Șeful SRI Gorj, înlocuit din cauză că Andrei a „sifonat“

autor: tv sud // 30 09 2013 // 5.355 Vizualizari

Dezvăluire de senzație făcută de jurnalistul Cosmin Pigui. Acesta a declarat, aseară, la TV Sud, că LiviuAndrei, numit de Condescu la conducerea clubului Pandurii, i-a transmis liderului de sindicat mai multe informații puse la dispoziție de fostul șef al SRI Gorj. Totul s-a întâmplat în perioada în care Andrei ocupă scaunul de prefect, iar șeful de atunci al SRI ar fost înlocuit tocmai din acest motiv.

Editorialistul Cosmin Pigui a făcut, aseară, în cadrul ediției speciale a emisiunii «Ora Adevărului», o dezvăluire uluitoare cu privire la implicarea fostului prefect de Gorj, Liviu Andrei, în înlocuirea din funcție a ex șefului SRI Gorj, Cătălin Pieptan. Potrivit jurnalistului, unele informații furnizate de șeful SRI Gorj lui Liviu Andrei, în calitatea sa de prefect, ar fi ajuns, apoi, la urechile lui Condescu, motiv pentru care Pipetan a fost schimbat.

Jurnalistul susține că șeful SRI Gorj avea obligația să-l informeze pe prefect. Cosmin Pigui susține că acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori.

Condescu a anuntat sâmbăta trecută numirea lui Liviu Andrei în funcția de manager general al clubului Pandurii. Această decizie l-a determinat pe Florin Cârciumaru să-și anunțe retragerea de la clubul de fotbal.