Ședință constructivă

0
0

Înainte de începerea noului an școlar, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au organizat o şedinţă cu directorii unităţilor de învăţământ, dar şi cu reprezentanţii sindicatelor, ai inspectoratului de poliţie, Jandarmeriei și ai Direcţiei de Sănătate Publică.S-au purtat discuții pe tema rezultatelor mai bune la examenele naţionale, prevenirea abandonului şcolar şi despre implicarea profesorilor şi elevilor în cât mai multe activităţi extraşcolare.

Ședința desfășurată, ieri, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj a fost una constructivă, gândită în așa mod încât elevii să beneficieze de condiţii optime pentru procesul instructiv-educativ în noul an școlar.S-a pus în discuție distribuirea în condiții igienice a laptelui și cornului.

La ședință au fost prezenți și reprezentanții ISU Dolj.

În ceea ce privește rezultatele școlare din anul școlar care s-a încheiat , acestea sunt mulțumitoare, însă întotdeauna există loc de mai bine, spun reprezentanții IȘJ Dolj.

Totodată, în cadrul ședinței aceștia au precizat faptul că astăzi vor avea un raport final al tuturor unităţilor şcolare, pe care îl vor face public.