Se încheie vânătoarea la mistreți

autor: tv sud // 31 01 2014 // 5.332 Vizualizari

Astăzi este ultima zi când vânătorii mai pot participa la o partidă de vânătoare de mistreți. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că sezonul se va închide mai devreme în acest an. Numai puțin de 165 de exemplare au fost împușcate de vânători. Taxa pentru fiecare exemplar se ridică la 500 de lei.

Astăzi a fost organizată ultima partidă de vânătoare la mistreți. Asta pentru că sezonul se închide mai devreme, deși, inițial, se anunțase data de 15 februarie. Reprezentanții asociației au decis să devanseze termenul cu două săptămâni pentru a proteja restul vânatului. Asociația Județeană de Vânători și Pescari Sportivi Gorj a avut o cotă de 165 de exemplare.

Sezonul de vânătoare la mistreți a început în luna august a acestui an, iar cei mai mulți porci mistreți au fost vânați în perioada de toamnă, atunci când aceștia au dat iama în culturile gorjenilor.


  • Janel jan

    Ce recunoaștere a partenerilor?Păi ei nu sunt constituiți legal.Administrația trebuia să se întâlnească cu semnatari CCM Nu cu slugoii áștia.