Schimbări în privința parcărilor

- Advertisement -

Primăria Târgu Jiu schimbă modul de administrare al parcărilor de resedință. Fiecare persoană care locuiește în municipiu are dreptul să-și rezerve minimum un loc de parcare, iar persoanele care doresc să dețină mai multe locuri de parcare vor fi selectați după anumite crieterii. Anunțul a venit de la primarul Marcel Roamnescu.
De la 1 ianuarie cetățenii municipiului Târgu Jiu, care doresc un loc de parcare, trebuie să se adreseze Direcției de Parcări din cadrul primăriei pentru reînoirea contractelor. Edilul Marcel Romanescu spune că numărul mașinilor este din ce în ce mai mare, iar fiecare cetățean are dreptul să-și reserve măcar un loc de parcare.
Cetățenii care locuiesc în cartiere cu locuri mai multe de parcare, pot rezerva și al doilea loc de parcare. Dacă sunt mai multe solicitări, primarul Marcel Romanescu spune că vor fi stabilite criterii de departajare.
Autoritățile locale anunță cetățenii municipiului Târgu Jiu că în cazul în care nu își reînnoiesc aceste contracte, locul de parcare de reședință pe care l-au deținut va fi atribuit unei alte persoane care îndeplinește condițiile prevăzute de legislația în vigoare.

Articole recente