Sanctiuni după referendum

0
0

Partenerii de alianta la Gorj au pareri diferite despre masurile care ar trebui sa se ia cu primarii care au scos un procent redus de prezentare la vot. PSD-istii nu se grabesc sa dea sanctiuni, însă liberalii spun ca pana la sfarsitul saptamanii, edilii care nu s-au mobilizat isi vor pierde pozitia in partid.

Nici nu s-a validat inca rezultatul referendumului din 29 iulie, ca au si inceput discutiile legate de sanctiunile pe linie de partid, ce ar trebui luate impotriva primarilor care nu s-au implicat in a scoate oamenii la vot. La Gorj, parerile sunt impartite.  PSD-ul nu vrea sanctiuni

În schimb, liberalii sunt hotarati sa treaca imediat la masuri drastice.

Nici primarul din Sacelu, Florin Jurebie, care a depasit 96% in privinta prezentei la vot nu este de acord cu sanctiunile impotriva celor cu procente mai mici.

Primarul PSD Marian Rotaru a declarat in presa ca trebuie taiat in carne vie in privinta celor care nu s-au mobilizat. Reprezentanţii PSD l-au taxat însă şi au declarat că orice nemultumiri ar avea, trebuie sa le prezinte mai intai in cadrul biroului permanent si apoi sa le faca publice.