Saloanele de înfrumuseţare, aglomerate

autor: tv sud // 29 04 2016 // 1.770 Vizualizari

Saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt, în ultimele zile, de femeile care vor să arate impecabil de Paşte. Pe lângă obişnuitul tuns şi vopsit, clientele apelează, în ultimul timp, din ce în ce mai des, la tratamente faciale şi corporale.

Reprezentanta unui salon de infrumusețare din Tg Jiu spune că, în perioada sărbătorilor, se crează mereu aglomeraţie, iar clientele se programează cu mult timp înainte ca să fie sigure că vor avea parte de tratamentul de înfrumuseţare dorit.

Majoritatea programarilor sunt pentru servicii de coafură, insă şi cele de manechiură sau tratamentele corporale sunt tot mai cerute.

Fiecare salon incearcă să ofere servicii cat mai diverse si cat mai bune celor care le trec pragul pentru ca acestea sa devina cliente fidele.

Si pentru ca in această perioada doamnele au si foarte multe treburi in gospodărie, care pot sa afecteze frumusetea unghiilor, acestea trebuie sa fie bine intretinute.

Reprezentanta unui alt salon de infrumusetare din Tg Jiu recomandă femeilor tratamente cu acid hialuronic sau cu retinol, care au efecte miraculoase asupra tenului.