Să batem şi Rapidul !

autor: tv sud // 31 08 2012 // Vizualizari

Singurele echipe neînvinse din Liga întâi, alături de Dinamo, Pandurii şi Rapid, se înfruntă mâine, de la ora 21.30, în meci direct, la Târgu Jiu. Un punct le-ar fi suficient pandurilor pentru a-şi păstra poziţia de lider, dar gorjenii nu se mulţumesc cu puţin. “Să câştigăm cu 1 la 0 dintr-o ocazie”, este dorinţa lui Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu este revelaţia acestui debut de sezon, cu cinci victorii şi un egal, care i-a plasat pe gorjeni pe prima poziţie. Şi Rapidul este o nucă tare. Nu a pierdut în campionat şi este pe val după revenirea extraordinară din meciul cu CFR Cluj, de la 0-2 la 3-2, în zece oameni.  Aşadar se anunţă un joc de 1, X, 2.

Pandurii şi Rapid sunt echipele cu cele mai tari apărări ale campionatului, ambele cu câte cinci goluri primite. Oltenii au încasat toate golurile pe teren propriu, dar asta nu-l îngrijorează pe Grigoraş în perspectiva jocului cu Rapid. Echipa sa are şi cel mai bun atac din ligă.

De când e lider în România, Grigoraş pune rezultatul pe primul plan. Şi cu Rapid e dispus să sacrifice spectacolul pentru o victorie la limită.

Alexandru Grigoraş şi Mingote sunt singurii indisponibili din lotul pandurilor, ambii din cauza accidentărilor. Fanii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a evita îmbulzeala, asta deoarece vor funcţiona sistemele de turnichete, iar accesul va fi mai greoi.