Romanescu, mesaj cu tâlc. Duel Iordache – Pecingină.

Marcel Romanescu, primar și șef al organizației locale a PNL Tg-Jiu, a transmis un mesaj cu subînțeles candidaților pentru funcția de președinte a PNL Gorj.

Atât Gheorghe Pecingină cât și Ion Iordache ar trebui să nu mai doarmă liniștiți în această noapte după mesajul lui Romanescu!

“Mâine este o zi importantă pentru PNL Gorj. Chiar dacă zarurile par să fi fost aruncate, iar liniștea să se aștearnă, nimic nu este la voia întâmplării. Este un calm aparent.”, este mesajul lui Romanescu referitor la alegerile interne de mâine din PNL Gorj.

Sâmbătă, 26 noiembrie, se va decide cine va conduce organizația județeană a PNL Gorj, la duel fiind deputatul Gheorghe Pecingină și senatorul Ion Iordache .

La evenimentul de mâine este anunțată prezența spumei liberale de la București, Alina Gorghiu (președinta senatului) și miniștrii Marcel Boloș, Virgil Popescu împreună cu Virgil Guran.

Surse din PNL Gorj afirmă că prezența Alinei Gorghiu și a celorlalți miniștrii s-ar datora lui Gheorghe Pecingină care face astfel o demonstrație de forță susținătorilor lui Iordache.

De partea cealaltă, alte surse liberale dau deja învingător sigur pe Ion Iordache care ar avea de partea sa mai mulți primari liberali din Gorj dar tot acesta ar fi și “organizatorul și gazda” alegerilor de mâine.

În același timp, vineri, pe surse, au început să apară și zvonurile conform cărora organizatorii alegerilor ar fi plănuit deja ca alegătorilor să le fie băgate buletinele de vot în mape pentru a putea fi monitorizați / controlați cine votează cu Iordache și cine nu.

Rămâne de văzut dacă noaptea aceasta va fi un prilej pentru “echipa Pecingină” să răstoarne situația favorabilă a lui Ion Iordache.

Tot mâine vom vedea și cum se va concretiza avertismentul “cu tâlc” transmis, de la Timișoara, de Marcel Romanescu se va adeveri sau nu.

Primarul Romanescu este prezent în această seară, 25 noiembrie, la Gala Premiilor Universității de Vest Timișoara acolo de unde a și postat o fotografie împreună cu rectorul universității .

Articole recente