Romanescu, anchetat de politie

autor: Emanuel Cozmulescu // 31 08 2020 // 394 Vizualizari

IPJ Gorj s-a autosesizat după violențele din centrul orașului Tg-Jiu în care protagoniști au fost primarul PNL, Marcel Romanescu și fostul comandant al IPJ Gorj, Viorel Caragea, actual candidat PER Gorj. Polițiștii din Târgu Jiu au început verificările în baza imaginilor exclusive prezentate de TV Sud. Mai mult, astăzi, Caragea a depus o plângere penală la poliție.

Polițiștii gorjeni s-au autosesizat după imaginile apărute în exclusivitate la Tv Sud cu scandalul dintre Marcel Romanescu și Viorel Caragea care a avut loc în centrul orașului Târgu Jiu și fac verificări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile. Președintele PER Gorj, Viorel Caragea,a declarat că a făcut mai multe plângeri către IPJ Gorj.
” Astăzi m-am deplasat la Poliția Municipală din Târgu Jiu, conform competenței și am depus plângere pentru infracțiunea de lovire, în urma evenimentului produs în noaptea de 27 spre 28 în centrul Târgu Jiului, lovit și agresat de primarul în exercițiu, Marcel Romanescu”, a declarat pentru Tv Sud Viorel Caragea
Romanescu a declarat că a avut discuții cu anchetatorii, după incidentul din centrul orașului.
”Nu, nu e vorba despre cercetări. Am avut o discuție, dar nu e vorba de nicio cercetare pentru că nu cred că s-a deschis un dosar pe acel subiect”, a declarat Romanescu.
Romanescu l-a îmbrâncit și înjurat pe Viorel Caragea după o discuție în contradictoriu ce a degenerat în violențe. Incidentul s-a întâmplat chiar în centrul orașului Târgu Jiu. Câțiva susținători ai lui Romanescu s-au ținut cu greu la primarul PNL în funcție care era din ce în ce mai agresiv și a folosit un limbaj obscen.