Razboi total pe alimentarea cu gaze

autor: Emanuel Cozmulescu // 31 08 2020 // 388 Vizualizari

Război total pe seama alimentării cu gaze în cartierul nou din Preajba. Marcel Romanescu a fost prins cu minciuna, după ce a anunțat că lucrarea este finalizată. Contracandidatul său, Ciprian Florescu, a verificat la fața locului și nu se confirmă investiția.

Marcel Romanescu anunța în urmă cu două zile că rețeaua de gaze din Preajba a fost finalizată în timp record.
”Mă bucur că am rezolvat în timp foarte scurt problema alimentării cu gaze naturale pentru locuitorii din cartierul Preajba. S-a muncit exemplar și ne-am ținut de cuvânt în ceea ce privește posibilitatea branșării la rețea încă din această toamnă. Cetățenii au început să se racordeze deja, după terminarea branșamentelor urmând să începem reabilitarea străzilor afectate de lucrări”, se arată pe pagina de socializare a edilului Marcel Romanescu.
Afirmațiile primarului sunt contrazise de viceprimar, care a prezentat documente ce demonstrează faptul ca investiția nu este finalizată, implicit nu există racorduri și nici gaz pe teava.
Războiul candidaților la primărie s-a mutat pe teren. Candidatul PSD, Ciprian Florescu, a transmis în direct din cartierul Preajba și a arătat că nu sunt racorduri.
” …am căutat în tot cartierul oameni care s-au branșat la rețeaua de gaze,oameni care beneficiază în acest moment de serviciul de gaze… nu am găsit niciun contoar, nu am găsit niciun branșament, nu am găsit niciun element care să indice faptul că acest proiect este finalizat ”, a declarat Ciprian Florescu.
În acest moment locatarii sunt în faza de autorizare a branșamentelor, iar întreaga operatiune până la punerea în funcțiune a rețelei de gaz ar putea dura mai bine de o lună.