Rânca, plină turiști de Revelion

0
0

Vremea perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă îi determină pe foarte mulţi iubitori ai muntelui să-şi petreacă Revelionul în stațiunea Rânca. Și pentru că mai sunt doar câteva zile până la mult așteptata petrecere, rezervările la hoteluri și pensiuni au fost deja făcute. Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să petreacă la munte noaptea dintre ani, cu greu mai pot găsi locuri de cazare.

Staţiunea montană Rânca este ocupată în totalitate în perioada Revelionului, de turiști din toată ţara. Meteorologii anunță vreme frumoasă, motiv pentru care iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de multă distracție pe pârtii. Proprietarii hotelurilor şi pensiunilor s-au pregătit ca la carte și îşi aşteaptă oaspeţii cu atmosferă de sărbătoare, specialităţi culinare şi multă voie bună.

Turiștii vor avea parte de toate ingredientele pentru o mini-vacanță perfectă de Revelion. Oamenii vor putea schia și vor putea profita de plimbări cu ATV-ul, snow-mobilul sau cu telescaunul.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Rânca rămâne o destinație preferată atât de gorjeni, cât și de turiștii din țară și străinătate.