Rămâne în arest

0
0

Criminalul din Prigoria care şi-a ucis fiica vitregă, în luna februarie, pentru că aceasta nu s-a ocupat de treburile casnice, va mai sta o lună în arest. Petrică Viorel a sperat astăzi să fie eliberat pe timpul cercetărilor, însă magistrații au luat în calcul doar cererea procurorilor, care au solicitat ca măsura să fie prelungită cu încă 30 de zile. Decizia nu este însă definitivă.

Viorel Petrică, bărbatul din Prigoria, care și-a ucis fiica vitregă în vârstă de 13 ani, pentru că nu a spălat rufele fraților săi, a fost prezentat astăzi, din nou, în fața magistraților de la Tribunalul Gorj.

Medicii legiști susțin că minora de 13 ani a fost înjunghiată de patru ori în inimă şi în plămâni. Mama acesteia era internată în spital, în momentul săvârșirii crimei. Certurile erau frecvente între copilă și tatăl vitreg, care și-ar fi dorit ca ea să muncească mai mult în gospodărie atunci când se întorcea de la școală. În ultima ei zi de viață, fetița uitase să spele hainele fraților. Agresorul în vârstă de 43 de ani riscă să-și petreacă următorii 25 de ani după gratii pentru omor.